dictionare.com
castingsnet.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
Dana

Fetita mea s-a nascut in California si pe cat de simplu este pentru noi sa o invatam sa vorbeasca romaneste, pe atat de greu este sa o invatam sa scrie si sa citeasca corect. Site-ul este realmente foarte folositor. Multumesc.Pleasant Hill, California, USA


Pablo Arola

Bună!I'd like to learn Romanian, and I found in this dictionary a wonderfull way to improve it. Congratulations !
Multumesc !


Buenos Aires, Argentina

Andrei

Dictionarul ASTA ma ajuta foarte mult!
Ma numesc Andrei si lucrez pentru doctorat in Suedia.
Multumesc site-ului www.dictionare.com!


,

Bogdan

Este super chestia asta! dictionarul m-a ajutat mult, iar exercitiile de gramatica si mai mult! Apropo, stie cineva vreun site la fel de spaniola?

Bucuresti, Romania

MATEI NICOLAE


Aceasta pagina este extraordinara pentru toti aceia care doresc sa invete aceste doua limbi frumoase, deosebite totusi gramatical, dar foarte usor de invatat. Atunci cind exista un astfel de indrumator, totul este posibil si astfel, in cazul de fata, portile (cheile) descifrarii de limba devin inexistente indiferent din ce punct privim lucrurile (limba).
Problema mea se lega insa nu de competenta acestui site, ci, in mod special de partea care contine dictionarul. Dictionarul este foarte bun dar ar fi fost nemaipomenit sa aiba flexibilitatea de a primi noi cuvinte in baza sa de date, cuvinte care sa poata fi introduse, poate, chiar de catre cei care folosesc aceasta nepretuita unealta, printre care ma numar si eu. Cred ca oricine, dintre cei care folosesc dictionarul, ar fi bucurosi sa-l inbogateasca cu noi cuvinte care nu se regasesc in el.
Daca exista o astfel de posibilitate si poate din greseala nu am reusit sa o descopar, va rog respectuos sa ma anuntati si pe mine pentru ca bucuros as participa la actiunea de inbogatire a bazei din dictionar. :-)
Va multumesc pentru atentie ,
Nicu Matei


, Romania

Re:
Multumesc pt. sugestie. Voi incerca sa gasesc o solutie.
Ovidiu Bogdan<

Roman

Multumesc! I've been always fascinated with Romanian (some of my ancestors are from Moldova), and would like to spend more time studying the language. If anyone is interested in correspondence, va rog!

Detroit, MI, USA

Roberto Monteiro

Studiez româneste de opt lumi, dar pot spune să-nvat conjugarile verburilor în acest site.
Multumesc foarte mult Ovidiu pentru 'ajutarea virtuală' a ta.


, Brasil

Greg Roush

Invat eu limba romana de un ani, si acest program este cel mai folositor dictionar ca am gasit. Oare daca dictionarul acesta exista si in forma tiparita? Multe multumirele Ovidiu. Ghidul de conversatie si multe expresii incluse in TYR sunt foarte utile. Astept dictionarul si in Palm format!
As an American learning Romanian without the benefit of a native speaker to help me, this set of programs is the greatest. The dictionary is especially useful because one just can't find a decent one in the US. The conversation guide also helps a lot. Keep on improving the program, and I look forward to a Palm version to carry with me.


Youngstown, OH, USA

Sergiu Rusu- Radio Arad

One of the most useful sites! Este un site excelent, pe care il pot utiliza toti vizitatorii.

Sergiu

Arad, Romania


Radu Trandafir

Excelent!

CLUJ NAPOCA,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 


For comments, questions and suggestions, please send email to webmaster@dictionare.com